Nissan Almera (n15) GTI z 1999 roku, silnik SR20DE (nominalnie 143 KM) - czerwona - oraz Mazda RX-8 Revolution z 2004 roku, silnik Wankla 1,3 (nominalnie 232 KM) - też czerwona ;-)
Nissan Almera (n15) GTI z 1999 roku, silnik SR20DE (nominalnie 143 KM) - czerwona - oraz Mazda RX-8 Revolution z 2004 roku, silnik Wankla 1,3 (nominalnie 232 KM) - też czerwona ;-)
Nissan Almera (n15) GTI z 1999 roku, silnik SR20DE (nominalnie 143 KM) - czerwona - oraz Mazda RX-8 Revolution z 2004 roku, silnik Wankla 1,3 (nominalnie 232 KM) - też czerwona ;-)
Nissan Almera (n15) GTI z 1999 roku, silnik SR20DE (nominalnie 143 KM) - czerwona - oraz Mazda RX-8 Revolution z 2004 roku, silnik Wankla 1,3 (nominalnie 232 KM) - też czerwona ;-)
Nissan Almera (n15) GTI z 1999 roku, silnik SR20DE (nominalnie 143 KM) - czerwona - oraz Mazda RX-8 Revolution z 2004 roku, silnik Wankla 1,3 (nominalnie 232 KM) - też czerwona ;-)
Jak wszystko, można pić, można celebrować, a można dać z gwinta do oporu.
W sumie zależy od rodzaju, ale klasycznie to lekko podgrzaną w małych czarkach, najsmaczniejsza wtedy. Moim bulem uha (cytując Tytusa deZoo) jest to że w sumie ciężko w Polsce o restauracje serwujące dobre sake. Ale to tak jak z miodem pitnym. W większości nie ma, a jak jest to trójniak z Apisu
Nissan Almera (n15) GTI z 1999 roku, silnik SR20DE (nominalnie 143 KM) - czerwona - oraz Mazda RX-8 Revolution z 2004 roku, silnik Wankla 1,3 (nominalnie 232 KM) - też czerwona ;-)
Wczorajszy wieczór to był mały skromny test koncernowych porterów . Lubię ten styl. Żywiec zawsze mi leżał tym razem sprawdziłem Okocim Mistrzowski oraz Perłę. Oba bardzo dobre, Perła szkoda ze tylko 330 ml styl i moc idealne na obecna gowniana pogodę
Na deser piwko swietomarcińskie od . Bojana. Mimo ze w smaku udało się uchwycić taki aromat fajny rogalowy i bialy mak to na dłużą metę zbyt duży ulep. Powinni to sprzedawać w małej butli
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.