Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notatka: This feature may not be available in some browsers.
śmierdział spelenizną?Czarny jak smoła i było intensywnie czuć, że jest przepalony.
Nie, bo ja nie kieruje się węchem, czy czymś równie prymitywnym przy ocenie oleju. Zrób sobie analizę oleju przepracowanego i będziesz wiedział, czy olej jest "przepalony". Póki co, to bez analizy jestem w stanie Ci napisać, że przepalony, to możesz mieć olej na patelni. Chyba, że jeździłeś na ilości 300-500ml w misce i katowałeś panewki odcinką zapłonu.Mam napisać poemat i przesłać Ci przepracowany olej do powąchania?
Nie smażę na oleju więc przepalonego oleju na patelni u mnie nie znajdziesz. Dziękuję za pogawędkę i pozdrawiam.Póki co, to bez analizy jestem w stanie Ci napisać, że przepalony, to możesz mieć olej na patelni.
Czyli tak, jak myślałem, po prostu coś ci się najwyżej wydaje i tyle. Po prostu nie wypisuj głupot o jakimś "przepaleniu" bo nie ma to nic wspólnego z prawdą i są to tylko twoje insynuacje. Ktoś to później przeczyta i pójdzie w świat szkodliwa informacja.Analiza jest mi nie potrzebna bo zalewam różne oleje a na Valvo mi nie zależy.